Halloween raadsels voor alle leeftijden

Het is weer bijna Halloween, dus tijd voor wat ‘enge’ raadsels die binnen de sfeer van dit spooky feest vallen. Weet jij het antwoord op deze tien bangelijke raadsels?

Laat ons maar snel beginnen:

1. De persoon die het gebouwd heeft, heeft het verkocht. Degene die hem kocht heeft hem nooit gebruikt. De persoon die hem gebruikte, heeft hem nooit gezien. Wat is het?

Klik voor het antwoord

2. Wanneer brengt het ongeluk als je een zwarte kat ziet?

Klik voor het antwoord

3. Een man reed met zijn zoon in zijn auto. Ze kregen een ongeval en verkeerden in kritieke toestand. Er arriveren twee ambulances van twee verschillende ziekenhuizen. De man wordt naar het ene ziekenhuis gebracht en zijn zoon naar een ander. De dokter loopt de operatiekamer binnen, kijkt naar de kleine jongen en zegt: ‘Ik kan deze jongen niet opereren. Hij is mijn zoon.” Hoe kan dit?

Klik voor het antwoord

4. Ik ben een lichaam met een been, een arm en een hoofd, maar ik heb geen vlees of oogbollen. Hoe is dat mogelijk?

Klik voor het antwoord

5. Ik ben ingepakt, maar ik ben geen geschenk. Ik word netjes in een kamer bewaard en archeologen vinden mij een grote schat. Wat ben ik?

Klik voor het antwoord

6. Twee mannen lopen op een kerkhof. De eerste man loopt naar een graf. De tweede man zegt: “Wie ligt er in dat graf?” De eerste man wijst naar het graf en zegt: ‘Broeders en zusters, ik heb er geen. Maar de vader van die man is de zoon van mijn vader.’ Wie ligt er in het graf?

Klik voor het antwoord

7. Je kunt mij van top tot teen vinden, ik ben een vloeistof, ik laat sommige mensen flauwvallen en ik zit in elk levend wezen, weet je. Wat ben ik?

Klik voor het antwoord

8. Er wordt gedacht dat ik ongeluk breng, ik vermeng me in de nacht en ik sta erom bekend dat ik me onder heksen begeef. Wat ben ik?

Klik voor het antwoord

9. Een spiegel van onschatbare waarde, 1,80 meter hoog met een prachtige zilveren lijst, werd gestolen uit een legendarisch spookhuis. De drie belangrijkste verdachten zijn de Halloween-monsters die het laatst in het huis zijn gezien: een heks, een vampier en een weerwolf. Wie heeft de spiegel gestolen?

Klik voor het antwoord

10. Wat zorgt ervoor dat skeletten sterk zijn en zwarte katten spinnen van genot?

Klik voor het antwoord

Deel dit bericht